Have a Question?

We Will Call You in 30 Seconds.

Vitality Club in uitzending Radar

Maandagavond 20 mei was de tweede uitzending van Radar Extra tweeluik over cholesterolverlagers. Een belangrijk onderwerp dat veel mensen aangaat. In totaal zagen 1,7 miljoen kijkers gister de aflevering. Hier kunt u de aflevering terugkijken.

In de uitzendingen werd het bewijs voor cholesterolverlagers uiteengezet. Radar gaf in de aflevering van maandagavond ook alternatieven op cholesterolverlagers, zoals dagelijks beweging. Als goed voorbeeld kwam de Vitality Club in beeld. Tijdens een van de bijeenkomsten van de Vitality Club Leiden Noord heeft de filmploeg van Radar mooie fragmenten kunnen opnemen. Deze aandacht heeft geleid tot veel interesse om zowel mee te sporten als zelf een Vitality Club op te richten.

Binnenkort zal er een gratis centrale cursusdag georganiseerd worden waar geleerd wordt hoe je zelf een Vitality Club in je wijk kan opzetten. Wil jij hiervoor een uitnodiging ontvangen, of wil je meer informatie over de Vitality Club ontvangen? Neem dan contact op met vijver@leydenacademy.nl of bel 0715240960