Have a Question?

We Will Call You in 30 Seconds.

Nieuwe Vitality Club in Den Haag


Afgelopen vrijdag 26 juni is de Vitality Club in de wijk Bouwlust van start gegaan. Iedereen die wilt kan vanaf nu elke vrijdagochtend van 10.00u tot 11.00u samen bewegen in de buitenlucht onder leiding van een peer coach.

De Vitality Club is opgezet door de buurtsportcoach in Bouwlust en Vrederust. In opdracht van gemeente Den Haag en YUWA Leefstijlclub is het de bedoeling dat zoveel mogelijk mensen uit Bouwlust en Vrederust gaan bewegen.

In het begin zal de buurtsportcoach nog de trainingen verzorgen, maar uiteindelijk is het de bedoeling dat de deelnemers zelf de regie over de Vitality Club overnemen. Dit principe van peer coaching zorgt ervoor dat de Vitality Club heel duurzaam is en lange tijd kan blijven bestaan om zoveel mogelijk mensen een gezonde en gezellige dag te geven. Er zijn Vitality Clubs die al jaren in een wijk actief zijn en de hoop is dat dit ook met deze zal gebeuren.

Ben jij nou geïnteresseerd om een keer mee te doen. Kijk dan op de pagina van de Vitality Club Den Haag Bouwlust om te zien waar en wanneer ze verzamelen.