Have a Question?

We Will Call You in 30 Seconds.

Inspirerende ervaarochtend bij Vitality Club Leiden Noord

Vandaag was er een speciale editie van de Vitality Club Leiden Noord. Van 09.00 tot 10.00 uur werden de gebruikelijke gezamenlijke oefeningen in de buitenlucht gedaan met aansluitend een vrijwillige fitheidstest. Daarna was er een ontbijtlezing waarbij arts en verouderingswetenschapper David van Bodegom van Leyden Academy on Vitality and Ageing sprak over gezond oud worden en het belang van (samen) bewegen.

Samen sporten als sleutel voor een gezonde oude dag
Heeft u de ervaarochtend gemist maar bent u nieuwschierig? Kom gerust een keer langs om te kijken of om mee te doen: Theehuis Noord, Joop Vervoornpad 1 in Leiden (naast het Stedelijk Gymnasium). Sportkleding is niet noodzakelijk, gemakkelijke schoenen wel. Er wordt in de directe omgeving van het theehuis in de buitenlucht gesport. Bij slecht weer kan naar binnen in het theehuis worden uitgeweken. Er wordt iedere werkdag van 09.00 tot 10.00 uur gesport. U kunt zelf bepalen hoe vaak en wanneer u komt, aanmelden is niet nodig. De kosten voor het sporten bedragen slechts 1 euro per week, ongeacht het aantal keer in de week dat u aanwezig bent. Naderhand is er de mogelijkheid om samen gezellig koffie of thee te drinken.

Meer informatie?
Initiatiefnemer Leyden Academy on Vitality and Ageing is een kennisinstituut dat onderzoek doet naar gezond oud worden en de kwaliteit van leven van ouderen wil verbeteren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met coach Kitty van der Stoep: kitty@vrouwinbeeld.nu.