Have a Question?

We Will Call You in 30 Seconds.

Oefen homepage

Er zijn momenteel verscheidene Vitality Clubs. Kijk hier voor een club bij u in de buurt. Wilt u in een oogopslag weten wat de Vitality Club is? Bekijk dan deze video.

 

Dagelijks bewegen is goed voor de gezondheid. Je voelt je fit en het geeft structuur aan je dag. Vitality Club is een club voor en door 50-plussers die samen bewegen en achteraf koffie drinken.

Het doel van de Vitality Club is om mensen gezond en gelukkig oud te laten worden. Wetenschappelijke onderzoeken laten zien dat samen bewegen hiervoor een duurzame basis kan bieden. Word fit en maak tegelijkertijd vrienden!

Op 10 oktober 2016 is de eerste Vitality Club in Leiden Noord gestart. Sindsdien zijn er al meerdere nieuwe Vitality Clubs gestart. Op doordeweekse dagen wordt er op ieders niveau gesport. De kosten bedragen 1,- euro per week en je zit niet vast aan een abonnement. Voor een sfeerimpressie kunt u kijken bij nieuws, of naar de foto's die onderaan de site staan.

Bent u nieuwsgierig?
U bent van harte welkom om op doordeweekse dagen van 0.900-10.00 uur langs te komen om te kijken of om een keer mee te sporten bij een van onze clubs.  Eventueel kunt u contact opnemen met een Paul van de Vijver: vijver@leydenacademy.nl.

Ervaringen

 • Kitty (54 jaar)
  Peercoach
  “AlsĀ coach word ik blij van het enthousiasme van de groep, de aandacht voor elkaar, de progressie bij de deelnemers en…. heerlijk sporten in de buitenlucht!”
 • Pieter (57 jaar)
  Deelnemer
  “Het geeft ritme aan mijn dag. Anders zou ik een uur langer blijven liggen.”
 • “Het buiten bewegen en de sociale contacten zijn zeer waardevol.”
 • Agnes (65 jaar)
  Peercoach
  “Ik ben hier pas komen wonen, en heb door de Vitality Club Leiden Noord al leuke contacten opgedaan.”
 • “Zelfs met mijn artrose kan ik bewegen op mijn eigen niveau.”
 • “Het is heerlijk omĀ buiten te sporten en al je spiergroepen te gebruiken. Omdat er meerdere coaches zijn, en de groepssamenstelling op de verschillende dagen wisselt, is het nooit saai. Iedereen is welkom!”