Have a Question?

We Will Call You in 30 Seconds.

Haagse Vitaliteitsspelen

De Haagse Vitaliteitsspelen, op donderdag 29 juni 2023, wordt hét sport- en beweegevenement voor 50plusser in 2023! Haagse sportverenigingen en beweegaanbieders zijn uitgenodigd om deel te nemen aan deze sportieve beleving op het Sportpark Laan van Poot.

Programma
De dag bestaat uit een doorlopend programma tussen 11:00 en 16:00 uur met tal van sport- en beweegactiviteiten op elk niveau van Meer Bewegen voor Ouderen tot Oldstars Boksen. Daarnaast vinden er verspreid over de dag een aantal specials plaats waaronder:

Haagse Rollatorloop
Oldstars Football Cup
Oldstars Running
Halve Finale Nationale Diabetes Challenge (2,5 en 5 km)
Healthchecks met een infomarkt
Scootmobiel en Rollator APK


Als sportvereniging of beweegaanbieder kun je deelnemen op verschillende manieren
:

1. Doorlopend programma. Binnen het doorlopend programma kun je deelnemen door één van de sport- en beweegactiviteiten aan te bieden.

2. Game On! Als sportvereniging kun je met een bestaand team deelnemen aan de Haagse Oldstars Football Cup en Oldstars Running wedstrijd en daarmee de strijd aangaan met sportvereniging uit andere wijken.

3. Cursus Oldstars Athletic Skills Model
Voor sportvereniging die momenteel nog geen Oldstars activiteiten aanbieden maar wel interesse hebben of hun aanbod willen uitbreiden bieden we een 1 daagse cursus aan volgens het Athletic Skills Model (ASM). De cursus wordt aangeboden door gemeente Den Haag i.s.m. het Nationaal Ouderenfonds en is kosteloos voor alle Haagse Sportverenigingen. Elke sportvereniging kan 2 cursisten aanmelden. Er is ruimte voor 20 cursisten dus wees er snel bij!

Meer informatie
Voor meer informatie of vragen neem contact op met Casy el Bouhnani, Sportconsulent Senioren: 06-31986287 – casy.elbouhnani@denhaag.nl.