Have a Question?

We Will Call You in 30 Seconds.

Derde Vitality Club Leiden in Stevenshof

Goed nieuws! De derde Vitality Club gaat binnenkort beginnen. Deze keer is de Stevenshof aan de beurt. Op maandag 13 november gaan we bij het Stevenspark 4 van start.

Samen bewegen in de buitenlucht
Volgens de beweegrichtlijnen van de gezondheidsraad moeten volwassenen minstens 150 minuten per week matig intensief bewegen. Helaas halen velen die norm niet. Terwijl voldoende beweging de mobiliteit, kwaliteit van leven en levensduur aanzienlijk kan verhogen. Met name voor 50-plussers is voldoende beweging essentieel, gezien het risico op leeftijdsgerelateerde aandoeningen zoals hoge bloeddruk, diabetes en gewrichtsklachten. Het doel van de Vitality Clubs is om elkaar te motiveren om gezamenlijk beweging in de dagelijkse routine te integreren en zo gezonder en gelukkiger oud te worden. Naast de gezondheidswinst dat een uur bewegen per dag oplevert, ervaren de deelnemers het sociale aspect ook als zeer waardevol.

Toegankelijk niveau
Van maandag tot en met vrijdag zijn 50-plussers van 09.00 tot 10.00 uur van harte welkom om samen te bewegen in het Stevenspark, in aanwezigheid van een vrijwillige coach. Het verzamelpunt is Buurtcentrum Stevenshof, Trix Terwindstraat 4 in Leiden. De oefeningen zullen matig intensief zijn en kunnen op ieder niveau worden uitgevoerd. De geringe kosten voor deelname van 1 euro per week (ongeacht het aantal keren dat men per week aanwezig is) zijn voor de aanschaf van materiaal. Er zijn geen inschrijf- en abonnementskosten, deelname is geheel vrijblijvend en aanmelden is niet noodzakelijk.

Wilt u meer informatie? Den kunt u contact opnemen met Frank Schalkwijk: 071-5240960, info@vitality-club.nl.